2012. március 8., csütörtök

Tinihorror ajánló

Most bukkantam rá erre a kicsikére, ami még egy pár hónapot várat magára, ugyanis külföldön is csak szeptemberben dobják majd piacra. A leírása alapján pont olyannak hangzik, amit tudna szeretni a nép, legalábbis én biztosan.

Gretchen McNeil regénye, ami a Ten (Tíz) címet viseli, igazából egy jól bevált, régi receptet tartogat. Dobjunk össze pár tinédzsert (tízet) egy kellemesnek ígérkező hétvégére, majd szabadítsuk rájuk a poklot.
A sztori központjában két barátnő, Minnie és Meg áll, akik lelkesen utaznak el a Henry Island-re egy tiniházibulis, felnőttmentes, csupamóka hétvégére. Persze van egy egy fiú is, aki ösztönzőleg hat a lányokra és szinte kötelezővé teszi a részvételt. De nem az történik, amit reméltek és minden rosszra fordul, miután rábukkannak egy DVD-re, ami a következő üzenetet hordozza: "A bosszú az enyém."
A természet is hőseink ellen fordul, ugyanis egy tomboló vihar elzárja őket a külvilágtól, ezzel igencsak megnehezítve a menekülés esélyeit. Majd meghal az első delikvens. Nincs áram, nincs telefon, nincs net és senki feléjük sem néz még két napig. Az ott rekedt tinédzserek szépen egymás ellen fordulnak, senki sem bízik a másikban. Vajon Megnek sikerül lelepleznie a gyilkost, mielőtt még többen meghalnak?

Igazából minden klisé benne van, ami egy tinihorrorhoz kell, viszont az az érzésem, hogy talán megér majd egy misét a sztori. És imádom a borítóját.

3 megjegyzés:

ColourfulFantasy 2012. március 9. 18:16  

Nekem egy picit a 10 kicsi négerre hajaz a történet, de lehet, hogy csak azért, mert az is egy szigeten játszódik.:)

Lia 2012. március 9. 19:53  

Nekem pedig rögtön a Legyek ura ugrott be, szintén a sziget miatt :D

ColourfulFantasy 2012. március 10. 11:35  

Igeen, ez volt a másik.:D A Legyek ura az egyik olyan kötelezőm, amit szeretek.:)

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP